Ideje, kako uresničiti možnost

                   

Vzpostavljena je povsem nova stava, ki jo ljudje pokrijejo do datuma, ko je prvotna 1/2 končana. Po polčasu vam bo pomagal, kateri igralni niz je končan in preostanek video igre ne bo vplival na rezultat. Tri priložnostne platforme v skupnosti za stave so pravzaprav Western Fractional in Decimal možnosti. Ameriške priložnosti so najbolj kakovostne platforme za priložnosti za vaše športne stavnice, vendar boste morda dobili možnost izboljšanja formatov za posameznike, ki to želijo. Naša knjiga osvetli veliko več teh drugih vrst kvot, zato lahko izberete, kateri slog je najbolj primeren za vaše zahteve.

  • Za mnoge, ki že nekaj časa lebdijo v orbiti stav v ZDA, kvote najverjetneje niso novinec.
  • Na primer, v primeru, da vaša zadeva poleg ljudi pravi -5, mora vaša skupina zmagati zaradi več 5 stvari, da zagotovite, da bo ena zaslužila stavo.
  • To ne bo nujno ponovilo novega zahtevanega rezultata, vendar je zasnovano tako, da harmonizira pozornost igranja.

Vendar pa bi izgubili lastno stavo, razen če je seveda pridobljeno iz 7 stvari ali več. Ko se prvič srečate s svežim stavnim svetom, je med prvimi znanji, ki jih morate osvojiti, da postanete izvrsten uspešen bet ali razumevanje kontur športnih stav. Tako je že prva vadba brez udarca ključnega pomena, še preden sklenete prvo stavo. Učinkovit pravi dohodek je odvisen od sposobnosti natančnega razumevanja stavnih linij.

Stavna mesta | Kako se lahko obnesejo stave Moneyline?

Pozanimajte se o vrstah stav na dejavnosti, ki stavna mesta bi jih lahko sklenili, nasvetih o možnostih in o tem, kako nadzorovati svoj denar, da boste izkoristili svoje lastne stave. Največ dobička je tudi za stave nad/pod, kar pomeni, da če stavite 100 $, dobite 100 $ denarja. Prepričajte se, da greste sem prej skupaj s svojo stavnico, čeprav ne. Če je prenos kratek, so stave denarne linije običajno boljše, ker zapuščina ne pomeni očitnega slabša. Zavedajte se, da samozavestna verjetnost pove, koliko denarja dobite na vsakih porabljenih 100 USD. Torej, ko stavite 100 $ na Seahawks, ki so cenjeni med +135, potem ustvarite 235 $, ko zaslužijo.

Odkrivanje linij in kvot v odlični športni stavnici

stavna mesta

Za tiste, ki so prepričani, da skupina teži k zmagi z večjo razliko, kot je zapuščina kakovosti, bi igranje nasprotne zapuščine morda lahko ponudilo najvišje nagrade. Western igralne kvote je mogoče zlahka najti na kateri koli spletni športni stavnici, zato se jih je verjetno najlažje naučiti. Ko vidite velik znak (+) poleg svoje možnosti, bi morali staviti 100 $, da bi ustvarili en znesek znotraj dobička. To je odličen (-) znak, da bi morali staviti znesek pred novo ikono in zaslužiti 100 $. Z +2 stotki lahko stavite sto $ in zaslužite 200 $, če imate -dvesto, stavite 200 $ in zaslužite 100 $. Ne pozabite, da negativne kvote pomenijo, koliko denarja morate vložiti in nato zaslužiti sto dolarjev.

Če pride do klika, boste dobili svoje finance ali vložek naravnost nazaj, ker pogosto ni pomembno, medtem ko je zmaga ali izguba dobička.Seveda se pridobljeno ne pojavi pri stavah za Awesome Dish, ampak je del velikih tekmovanj, kot je svetovno prvenstvo v nogometu. Odlična izbira »Obe skupnosti, tako da lahko zadenete« je priljubljena vrsta izbire pri športnih stavah, zlasti pri športnih dogodkih. Znotraj te vrste izbire,… Če želite decimalno možnost spremeniti v verjetnost, morate upoštevati vrednost čisto novega kvantitativnega. Kvota veliko večja od 2,00 ima pod 50-odstotno možnost, da bo učinkovita, vi pa boste obratno.

Kaj je povsem nova denarna linija znotraj stav?

Ko vidite obseg treh korakov, ki je običajno, ko je nekaj skupin dejansko na videz enakovrednih znotraj vidnosti, pa je to lahko vzrok za karierno prednost gospodinjstva. Medtem ko je izbira odličnega denarnega druženja na splošno veliko lažja, je potreben nov pogovor do vrednosti izbire. Pri povezovanju ne bo pritiska, saj skupnosti nikoli ne dosežejo 50 odstotkov časa.Vendar ne, glede na in zato sprednjo stran brez dvoma, najnovejši 0,5 deluje vključno s popolnim delom.

stavna mesta

Naučiti se brati igralne kvote je pomembno dejanje, da lahko kot donosni stavitelec na športne dogodke. Negativni zneski se poskušajo rezervirati za favorita za igralno linijo in morda pomenijo točno toliko, kolikor morate deliti, da boste lažje osvojili 100 $. Vendar pa je pozitivna številka povezana s slabšim in vi se boste sklicevali na povsem novo zadevo, ki bi jo lahko potencialno osvojili za tiste, ki izberejo sto dolarjev. Na samozavestni priložnosti lahko zaslužite več denarja, vendar se verjetnost zmage poskuša zmanjšati do konca.

分享本页
返回顶部